שאלה בקשר למכשיר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

20/05/2016 | 01:32 | מאת: ליאורה הראבן

רופאת שיניים המליצה לי על טיפול במכשיר משום שלטענתה השיניים הקדמיות שלי הן קצת יותר מידי מקדימה, דבר הגורם לי לא לנשום רק דרך האף. שיטת הטיפול נקראת hbtc ולמכשיר מתלוים תרגילים. בנוסף המכשיר אמור לעזור לסגור רווח קטן בשיניים הקדמיות. עד כמה טיפול כזה הוא טוב ויעיל בהתחשב בעובדה שאני בת 38.

שלום שיטה זו מדברת על טיפול כוללני בגוף תוך כדי טיפול השיניים. אין לי נסיון בכך. תבקשי לדבר עם מטופלים שטופלו בדרך זו וכיצד הטיפול עזר להם. כמו כן,אני מיעץ לך להבדק אצל מומחה ליישור שיניים ולשמוע את חוות דעתו לגבי בעיית הלסתות והסגר של השיניים שלך. לאחר שתשווי את ההסברים ודרכי הטיפול תוכלי להבין טוב יותר את הגישות השונות ואיזו דרך עדיפה עבורך. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים