הדמיית יישור שיניים ולסת

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

18/05/2016 | 08:30 | מאת: תומר

שלום, רציתי לדעת אם יש מקומות שאוכל לקבל הדמייה ליישור שיניים + יישור לסת ביחד, ואיך ניתן למצוא (חיפוש באינטרנט מוביל כל פעם לאחד מהשניים)

שלום תומר יישור לסת במבוגרים הוא בעצם ניתוח של הלסתות. בהדמיה של יישור לסתות מדגימים כיצד משפיע הניתוח על הפנים ומיקום הלסתות. הדמיה של יישור שיניים מראה כיצד יזוזו השיניים בתוך הלסת. במידה והבעייה שלך דורשת ניתוח של הלסת תבדק אצל מומחה ליישור שיניים שמטפל בבעיות כאלה או במחלקה לאורתודונטיה בבית הספר לרפואת שיניים. בשני המקומות האלה יראו לך מקרים מלאים של יישור שיניים ולסתות במבוגרים. בברכה. ד"ר צור

20/05/2016 | 21:08 | מאת: תומר

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים