גשר לילד בן 9

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

16/05/2016 | 18:21 | מאת: אמא

היי. הבן שלי נולד עם לסת מעט בולטת(העליונה).כיום השיניים הקדמיות למעלה מעט בולטות וכן הן גדולות יותר מהשאר. איך יודעים אם צריך גשר ובאיזה גיל תודה

שלום גיל 7-8 הוא הגיל הראשוני הקלסי לבדיקה אצל מומחה לאורתודונטיה כאשר מזהים שיש בעייה. השיניים החותכות המרכזיות תמיד נראות גדולות בגיל הזה מאחר והילד צעיר והפנים והפה עדין קטנים באופן יחסי לשיניים שהן כבר השיניים הקבועות. אם הבליטה קלה אין צורך כרגע בטיפול. במידה והבליטה גדולה יש צורך לטפל כדי להקטין סכנה לחבלה ושבירה של השיניים. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים