עתידה לעשות יישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

02/05/2016 | 12:05 | מאת: מיטל

שלום אני בת 32 ועתידה לעשות יישור שיניים הייתי אצל כמה מומחי אורתודונטים ורק אחד מהם אמר לי ללכת ליעוץ אצל מומחה לסתות. אני קצת מבולבלת . אפשר הכוונה

שלום מיטל ההפניה שקבלת איננה ברורה. אין מומחיות ללסתות. יש מומחיות ליישור שיניים ולסתות - שזה מומחה לאורתודונטיה , ויש מוחה לכירורגיה פה ולסת- שזה מומחה לעקירות ומחלות הלסת והמפרקים. מה היתה הבעיה הראשונית ולאיזה מומחה קבלת הפניה. בברכה. ד"ר צור, מומחה ליישור שיניים ולסתות

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים