שן אלכסונית

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

15/04/2016 | 19:39 | מאת: אודיה

שלום, אני כרגע נמצאת באמצע תהליך יישור שיניים עם סמכים שקופים. אני כבר למעלה משנה עם הסמכים ורואה ששיניים שהן אלכסוניות יחסית ללסת(וראו את זה גם בצילום הפנורמי)-שיניים שנוטות באלכסון לקו האמצע, לא התיישרו. האם הסמכים והחוט אמורים לבצע את העבודה או שיש צורך בגומיות לשם יישור כזה?

שלום אודיה הסמכים והחוטים אמורים לתקן הטייה של שיניים המוטות באלכסון. אני מקווה שמטפל בך רופא מומחה לאורתודונטיה. יש לבדוק האם הסמכים מודבקים נכון על השיניים ולקבל הסבר מהרופא.כמובן שתלוי באיזה שלב את נמצאת בטיםול ומה נעשה עד כה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים