כמה שאלות בקשר לגשר שקוף אינוייזליין בן 25

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

15/04/2016 | 19:01 | מאת: אבי

שלום ד"ר. האם הגשר אינוויזליין נותן תוצאה יפה יותר מגשר קוביות ? ובפחות זמן? אם אני מעשן.. 20 סיגריות בערך ביום.. אפשר עדיין לשים את הגשר השקוף? ואם לא למה? תודה מראש

שלום אבי טיפול בטכניקת אינויזלין אמור להגיע לאותם תוצאות כמו בטיפול עם סמכים(קוביות שקופות). מהלך הטיפול יהיה יותר אסתטי מאחר ופחות רואים את הפלטות השקופול של האינויזלין. משך הטיפול יכול להיות דומה. לעיתים גם יכול להיות קצר יותר או אף ארוך יותר ותלוי בסוג התנועה שהשן או השיניים אמורות לעבור. אפשר לעשן גם במהלך טיפול בטכניקת אינויזלין. העישון יגרום לפלטות להצהיב מעט ,ולכן רצוי יהיה להוריד הפלטה בזמן העישון או אף טוב מכך, לצמצם את העישון. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים