פלטות לקיבוע

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

22/03/2016 | 14:27 | מאת: מ

שלום הורדתי את הגשר לא מזמן והאורטודנט אמר להרכיב את הפלטות בלילה השאלה שלי היא כמה שעות לפחות צריך להרכיב? העניין הוא שאני חייל ולפעמים יש שמירות בשעות לא שעות אז יוצא פעמים בהן אני שם ליותר זמן ופעמים בהן אני שם פחות. הוא שם לי גם קיבוע מתכת מאחורי השיניים אם זה משנה. תודה

שלום. הרכבת לילה ,הכוונה בד''כ 8 -6 שעות. לא חייב להיות רצוף. בברכ. ד''ר צור

29/03/2016 | 20:33 | מאת: מ

תודה על התשובה. האם יש יותר מדי זמן עם הפלטה בלילה? או שככל שיותר יותר טוב?

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים