ישטות בלתי נראות ליישור שיניים .

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

13/03/2016 | 12:20 | מאת: מיכל

אני רוצה לעבור אצלך יישור שיניים. ורציתי לשאול מספר שאלות : האם יישור שיניים בשיטה לינגוואלית (אינקוגניטו) יתן אותה תוצאה סופית בדיוק כמו גשר חיצוני. או שבשיטה חיצונית השיניים יהיו ישרות יותר והתוצאה תהיה יפה יותר ? ורצית לשאול גם לגבי אינוויזליין לעומת גשר פנימי אינקוגניטו. האם גשר פנימי יתן תוצאה של שיניים ישרות יותר לעומת האניוויזליין? כי שמעתי על מקרים בשיטת אניוויזליין שהשיניים לא התיישרו כפי שתיכננו מראש . לא תמיד השיניים זזות בדיוק כפי שתיכננו מראש

שלום מיכל במידה והטיפול שאת זקוקה לו מתאים לטיפול לינגואלי התוצאה תהיה יפה באותה מידה כמו טיפול של סמכים חיצוניים. באופן כללי ניתן לטפל ברוב הליקויים בעזרת סמכים פנימיים. גם בטכניקת אינויזלין ניתן להגיע לתוצאות מצויינות. שתי הטכניקות דורשות מיומנות גבוהה של הרופא ורצוי שתגיעי למומחה לאורתודונטיה המטפל בטכניקות אלה. בחירת הטכניקה לטיפול תלויה בסוג הליקוי מצד אחד ומהציפיות האסתטיות ושיתוף הפעולה שהמתרפא מוכן להשקיע מצד שני. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים