לאחר טיפול אורתודנטי וקיבוע בשיניים.

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

22/02/2016 | 21:23 | מאת: יוסי

שלום, היה לי סגר אחורי צלבי, עברתי הרחבת קשת עליונה של השיניים. הקרוסבייט תוקן אך משום מה השן הטוחנת העליונה האחרונה מוטה כלפי חוץ ולא ישרה כמו השאר וכך הסגר של הלסתות קצת מוטה ואין סגירה נכונה של הלסתות. כרגע אני עם קיבוע בשיניים עליון תחתון, אפשרי להדביק קוביה על השן הטוחנת העליונה ועל התחתונה ולשים גומיה כך שהעליונה תסגור על התחתונה ויהיה סגר נכון של הלסתות? האם במצב כזה השן העליונה תתיישר גם? תודה.

שלום יוסי אפשר לתקן גם באופן נקודתי שיניים שאינם בסגר תקין.יש לתכנן את הכוחות הפועלים בצורה נכונה כדי לקבל את ההשפעה הרצויה.גומיה בודדת בין שתי השיניים בלבד , יתכן ולא תתן פתרון אידיאלי. היעוץ המעמיק מחייב בדיקה אורתודונטית. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים