הלסתות לא נסגרות ישר|אחרי גשר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

19/02/2016 | 00:57 | מאת: ירין אבן

שלום, עברו כבר כמעט שנתיים או שלוש מאז שהורדתי את הגשר, ובמקרה אני מתחילה לשים לב שהלסתות לא נסגרות ישר(השיניים העליונות נוטות טיפה שמאלה והשיניים התחתונות טיפה ימינה) והלסתות לא יושבות ישר אחת על השנייה. ובנוסף,הטוחנות נוטות יותר לפנים הפה (הקשת לא ממש עגולה, היא טיפה קטועה) יש סיבה ללכת לייעוץ? יש דרכים לפתור את זה? (חשוב לציין שזה לא משהו שהחמיר מאז שהורדתי את הגשר, פשוט לא ממש שמתי לב לדברים האלה ולאחרונה חשבתי לבדוק אם יש פואנטה לברר אם אפשר לסדר את זה) תודה, ירין (:

שלום ירון לפי דבריך הסגיר בצד ימין ושמאל אינה סמטרית. אם הבעיה קלה מאוד אין לכך משמעות תפקודית או אסתטית. נראה שרצוי שתגש לבדיקה כדי לקבל חוות דעת מעמיקה. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים