MTM יישור שיניים למבוגרים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

11/02/2016 | 15:13 | מאת: נועם

שלום, אני בת 37 ובעבר עברתי טיפול יישור. עקב תזוזה של שיניים בלסת התחתונה לאחר הסרת הקיבוע החלטתי לעבור טיפול אורתוודנטי. הרפאה שביקרתי אצלה אמרה שזהו מקרה קל ביותר, אולם העלויות לטיפולים בלתי נראים גבוהות ביותר (הצעות המחיר שניתנו לי הן מעל 16,000). קראתי באינטרנט על שיטת MTM. שיטה זו לא הוצעה וראיתי כי היא זולה משמעותית. האם ידוע לך על שיטה זו?

שלום נעם אני בהחלט מכיר את הטכניקה mtm . השיטה מתאימה לתזוזות קלות מאוד. הרופא צריך להיות מיומן לעשות זאת. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים