גובה לסת

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

30/01/2016 | 22:45 | מאת: גיא

ד"ר אני מטפל ביישור בגלל בליטה שהייתה קיימת בגיל קטן.. אני שם לב שהשיניים הקדמיות יותר מדי למטה ומכסות את השיניים התחתונות שבקושי רואים אותם. . האם אפשר לבקש מהאורתודנט שיגביה אותם? או שהוא שם לב לזה לבד? כי כרגע הוא חושב שרק הבליטה מפריעה לי

שלום. אני מקווה שמטפל בך מומחה ליישור שיניים. הוא בטוח מבחין בכך. ניתן לשפר מנשך עמוק גם במבוגרים אך זו בעייה מורכבת בגלל שסיימת לגדול. קיימות מספר דרכים כמו דחיפה של השיניים באמצעות החוטים הרגילים או הוספת שתלים זמניים אורתודונטים שעוזרים מאוד לתנועה הזו או לבצע ניתוח של הלסת. השימוש בכל אחד מהאפשרויות שתארתי תלוי בחומרת הבעיה. כפי שציינתי תבקש מהרופא המומחה שלך שיסביר לך. בברכה. ד''ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים