גשר בגיל 25

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

29/01/2016 | 01:18 | מאת: חן

שלום אני נוטלת רואקוטן וצריכה לעשות גשר בשיניים האם כדאי לדחות את הגשר עד לאחר הטיפול ברואקוטן? ושאלה נוספת: מה ההבדל בין גשר פנימי שלא נראה לעין לבין גשר רגיל? יש האומרים שגשר פנימי פחות טוב ולוקח יותר זמן ורציתי לדעת אם זה באמת נכון...

שלום חן. אין מניעה לבצע טיפול אורתודונטי בזמן שעוברים טיפול למניעת פצעים בעור בעזרת רקוטאן. הטיפול יהיה בדומה למטופל רגיל. טיפול עם קוביות פנימיות -לינגואלי יכול להגיע לתוצאה יפה כמו הקוביות החיצוניות. נדרש רופא מומחה עם הכשרה מתאימה ונסיון כדי להגיע לתוצאה הרצויה. תחפשי רופא מומחה שיש לו נסיון בשיטה הפנימית ותשמעי את חוות דעתו. אין ספק שזהו טיפול הרבה יותר אסתטי במידה וזה סוג הטיפול שאת מחפשת. בברכה. דר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים