קו ישר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

28/01/2016 | 22:50 | מאת: ירדן

ד"ר כאשר חוט המתכת של הקוביות יוצר קו ישר במאה אחוז אז זה אומר שאי אפשר ליישר יותר את השיניים או שאין קשר? כי כרגע החוט בקו ישר ומדויק אבל השיניים עדיין לא ישרות.. קצת מפחיד

במקרה שהחוט כבר ישר והשיניים עדין לא לגמרי ישרות יש לבצע שינויים נוספים. יכול להיות על ידי שינוי מיקום הסמכים או על ידי הוספת כיפופים בחוט . במקרה שהבעיה היא ביחס בין הלסתות מוסיפים גם גומיות או אמצעים נוספים מורכבים יותר. אני מקווה שמטפל בך אורתודונט מומחה ליישור שיניים. תסב את תשומת ליבו והוא יסביר לך כיצד ישפר בברכה. דר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים