זמן תהליך

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

22/01/2016 | 12:06 | מאת: אלמוג

אני מטופל כרגע ביישור שיניים למטרה אסתטית בלסת העליונה. עם מהלך הטיפול הבנתי כי רצוי להוסיף למטה אך הרופא טוען שחבל כי עכשיו הטיפול יקח יותר זמן מאשר יכל ליהיות מההתחלה ככה. זה נכון? כי אחרי הכל השיניים ממש ישרות מלבד כמה מקדימה. הסגר האחורי יושב בול. האם זה מחייב שזה יקח שנתיים מעכשיו או יכול ליהיות גם שנה או שנה וחצי?

שלום אלמוג.תלוי באיזה שלב של הטיפול אתה נמצא.אם אתה בשליש עד חצי הראשון של זמן הטיפול בלסת העליונה הוספת הטיפול בלסת התחתונה לא אמורה בדכ להאריך את הטיפול הכללי. במידה ואתה קרוב לביום הטיפול העליונה הרי הטיפול מתארך מעבר לזמן הראשוני. קשה לי להעריך את משך זמן הטיפול של הלסת התחתונה מבלי שראיתי את הסגר והשיניים. אם זו רק צפיפות קלה משך זמן של 6-8 חודשים אמור להספיק. אם הצפיפות מפריעה לך תשקיע את הזמן. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים