יישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

20/01/2016 | 13:30 | מאת: סיגל

שלום רב, בתי בת ה16 זקוקה לטיפול אורתודנטי. בעבר, ניסינו לבצע את ההליך דרך קופ"ח מכבי אך הרופאה טענה שהיא סובלת מספיגת שורשים ואין יכולת לבצע יישור שיניים. לאחרונה פניתי שוב להתייעצות אצל ד"ר סוזנה גלפרין בכרמיאל, ולאחר השוואת צילומים מהעבר וכיום הרופאה טענה כי אין שום בעיה לבצע את ההליך. הופניתי דרך ביטוח הראל שבו אני מבוטחת לרופא שיניים אחר באיזור נהריה, ד"ר פנחס פינקוביץ ואין לי שום המלצה או ידע עליו. החשש שלי גדול בשל הבעיה שהתגלתה בעבר ואינני יודעת כיצד לפעול. תודה, סיגל

שלום סיגל את יכולה ללכת לכל מומחה שתרצי לצורך טיפול אורתודונטי. חברת הביטוח תחזיר לך חלק יחסי של עלות הטיפול בהתאם להסכם של מקום העבודה.את אינך חייבת ללכת לרופא הסכם של הביטוח. כמו כן הייתי ממליץ לך לוודא שהרופא שתגיעי אליו הינו מומחה לאורתודונטיה וזאת תוכלי לבדוק באתר האגודה האורתודונטית לישראל. רופא מומחה יוכל להסביר לך מה חומרת הספיגה של השורשים ומה הסכנה הקיימת בטיפול במצב הקיים. בהצלחה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים