צפיפות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

15/01/2016 | 12:08 | מאת: רותם

יש לי סמכים רגילים כבר חודשיים וחצי לאחר שהרופא זיהה צפיפות בשיניים הקדמיות.. מראה השיניים אמנם השתפר ונפתחו קצת הרווחים אבל כרגע זה נראה כאילו אי אפשר להגיע לתוצאה סופית כאילו השיניים לא יכולות להתיישר במאה אחוז בגלל הצפיפות.. אני לא יודע אם לסמוך על הרופא כי הוא אומר שעוד חודשיים התוצאה הסופית אז איך זה הגיוני? אולי הפתרון פה הוא אחר בכלל מאשר הטיפול הנוכחי וזמן יקר הולך לריק..

שלום רותם האם מטפל בך מומחה לאורתודונטיה? התאור שלך לטיפול נשמע לי מאוד מהיר.הייתי בודק באתר של האגודה האורתודונטית לישראל. על פי התאור שלך אכן הייתי בודק לעומק את הטיפול והתוצאה. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים