מבולבל

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

14/01/2016 | 12:34 | מאת: עומרי

אני מטופל בגשר רגיל כבר חודשיים וחצי לאחר שיניים קדמיות עקומות מאוד.. המראה של השיניים לפחות ממבט שלי כל הזמן משתנה פעם אחת זה נראה כאילו הולך להתיישר ופעם אחת זה נראה כאילו זה חזר אחורה בזמן.. האם זה יכול ליהיות בגלל אכילה שמזיז את השיניים חזרה כל הזמן ומפריע? מה יכולות ליהיות הסיבות..

שלום עומרי. השיניים אינן מתישרות ומתעקמות לסרוגין בכל פעם שאתה אוכל. התנועה היא בכיוון אחד. רק במקרה שהחוט מתנתק או סמך (קוביה) מתנתקת יש אפשרות לתזוזה בכיוון חזרה. אולם לעיתים השיניים השונות אינן זזות בקצב אחיד. לכן יש שינוי במראה בגלל שחלק מתישרות מהר מהאחרות. המשך טיפול נעים ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים