המשך שאלה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

05/01/2016 | 10:51 | מאת: חנן

בהמשך לשאלתי יצא לי לראות שוב את האורתודנט ודיברתי איתו על הבליטה שתיווצר בין למעלה ללמטה.. הוא אמר שבסוף יש אפשרות לדבר שנקרא שיוף שבו מורידים בנפח השיניים ויוצרים קצת רווחים וככה אפשר טיפה להחזיר את השיניים אחורה. . לא כל כך הבנתי מה הטיפול ומה זה אומר רווח הרי אני מטפל בשיניים כדי שיהיו ישרות בסופו של דבר

כוונת הרופא שכאשר השיניים מתיישרות ומתקנות את הצפיפות נוצרת קשת כללית גדולה יותר.לעיתים דוחפים את כל השיניים פנימה כדי למנוע בליטה, ולעיתים אין ברירה ומשייפים מעט בצידי השיניים כדי ליצור מקום ולהקטין את הבליטה.כשמראש יודעים שחסר הרבה מקום שוקלים גם לעקור שיניים. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים