מוזר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

05/01/2016 | 10:48 | מאת: עמרי

ד"ר היום ביקרתי אצל האורתודנט וחידשו לי את החוט בין הקוביות.. הבעיה שאני לא מרגיש ממש לחץ על השיניים כמו הפעם הראשונה ששמו.. האם זה אומר שלא שמו משהו נכון? אני מפחד שעכשיו זה לא יעשה את הפעולה נכון ויתבזבז זמן יקר

שלום עמרי התקדמות יישור השיניים אינה מחייבת לחץ חזק וכאב בכל ביקור.ההפעלה הראשונה גורמת לרגישות גבוהה יותר מאשר ההפעלות הנוספות המבוצעות במהלך הטיפול. כמו כן יתכן והאורתודונט ראה שהחוט פעיל והחליט להוסיף הפעלה קלה בלבד. המשך טיפול נעים ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים