סגר לקוי לאחר יישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

30/12/2015 | 13:01 | מאת: אנומימית

שלום, לפני שנתיים בערך התחלתי יישור שיניים, ולפני יומיים הורדתי אותו. את הגשר עשיתי למטרות אסתטיות, והסגר היה לי מצויין והיה לי נוח איתו והוא היה סימטרי משני הצדדים. גם הלסת התחתונה היתה ישרה לגמרי, עשיתי רק לניבים שבלטו אבל מנגד היו סימטריות, ולארבעת השיניים הקדמיות. ועכשיו אני לא מצליחה לסגור את הפה כמו שצריך , כי חצי מהלסת העליונה שלי יותר קדימה והחצי השני שלה יותר אחורה. זה מפריע לי מאוד ואני לא יכולה לראות את עצמי מעבירה ככה את שארית החיים שלי, השאלה מה אפשר לעשות? יש דרך לסדר את זה בכלל? את הקיבוע מאחורי השיניים אני שמה בעוד חודש, כרגע יש לי פלטות שקופות, שאיתן לעומת זאת אני לא ממש מרגישה את הבעיה.

שלום. הבנתי את תיאור הבעיה אבל בלי בדיקה מקיפה של הסגר על כל מרכיביו לא אוכל לתת תשובה. הגורם לבעיה שהעלית יכול לנבוע מסיבות שונות ולכן גם דרכי הפתרון מגוונים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים