גשר חיצוני שקוף

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

29/12/2015 | 17:31 | מאת: שירן

שלום דר, אני מתעניינת בגשר חיצוני לסת עליונה אני מקפידה על ניקיון מלא כולל מי פה וחוט דנטלי. ובלי שום מחלות חניכיים ברוך השם. שלוש שיניים הקדמיות עקומות, נכנסות פנימה, והשאר ישרות האם בכל זאת חייב לשים 6-8 קוביות בשיניים למרות שיש גם ישרות?(ראוי לציין שבגיל 12 היה לי גשר חיצוני ללא קיבוע בסוף, כניראה בגלל זה התעקמו שוב?). תודה שירן

שלום שירן יש צורך להתקין סמכים(קוביות) על כל השיניים גם אם יש רק שלוש שיניים עקומות. כדי להגיע לקשת עגולה וסימטרית השיניים האחוריות והשיניים שבצידי השיניים העקומות משמשות ליציר עיגון ויצירת הבסיס שאליו מושכים את השיניים העקומות. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים