שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

21/12/2015 | 00:18 | מאת: עמית

ד"ר שלום אודה על תגובתך הכנה בבקשה. אני בן 22 והתחלתי טיפול ישור שיניים בלסת עליונה בעזרת סמכים רגילים. הטיפול הוא בכללית סמייל ויש לי 50% הנחה בעזרת כללית מושלם זהב. האם זה הגיוני שעלות הטיפול יצאה לי 5500 יחד עם ההנחה? אני מאוד מודאג ומרגיש חסר אונים

שלום עמית חשוב לבדוק מי הרופא המטפל בך. האם הוא מומחה לאורתודונטיה. המחיר הוא החלטה של רשת המרפאות ואינני יכול להתייחס לטיב הטיפול באופן יחסי למחיר. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים