גומיות בין לסתיות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

17/12/2015 | 11:02 | מאת: מ

אם למטה אין לי כבר סמכים ולמעלה עדין יש ואני משתמש בגומיות בין לסתיות(שמו לי 2 סמכים על השיניים הטוחנות בצדדים בשביל לשים עליהן את הגומיות), האם אני צריך לשים את הגומיות ביחד עם הפלטה של הלסת התחתונה? אם כן, אחרי כל ארוחה שבה מורידים את זה, צריך לנקות את הפה והפלטה ביסודיות לפני שמחזירים את זה? תודה.

שלום מ. להערכתי יש צורך לשים את הפלטה התחתונה בזמן הרכבת הגומיות.במידה ולא תשים תתקבל השפעה שלילית על השיניים שיש בהם צינוריות. רצוי לשטוף את הפה אחרי שאוכלים כדי להמנע משארית אוכל בתוך הפלטה התחתונה.כמובן שאם ניתן לצחצח רמת הניקיון גבוהה יותר. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים