חשיפת חניכיים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

11/12/2015 | 20:35 | מאת: אסף

שמו לי גשר עקב שיניים קדמיות עקומות בלסת העליונה ואני כבר מתחיל לראות לאחר חודש וחצי כי השיניים ירדו למטה ואני חושש שזה התחלה של חשיפת חניכיים.. האם זה יכול לגרום לזה? לא היה לי חשיפת חניכיים אפילו לא מעט. אני מאוד מפוחד ולא רוצה להרגיש שעשיתי טעות עם היישור

שלום אסף. הרופא יכול לשלוט במהלך הטיפול האם החניכיים יחשפו מעבר למצבן העכשוי או הפוך, שחשיפת החניכיים תקטן במהלך הטיפול. לכן הייתי פונה לרופא המטפל ומציג לו אה השאלה. אני משער שמטפל בך מומחה ליישור שיניים , והוא יסביר לך מה כיוון תנועת השיניים שתעבור. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים