מודאג

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

28/11/2015 | 19:06 | מאת: איתי

ד"ר שלום לאחר התייעצות עם הרופא הוחלט לשים לי סמכים בלסת העליונה. התחלתי את הטיפול לפני חודש כבר ושמו לי בינתיים בשיניים הקדמיות ועוד אחד ישימו לי השלמה של כל הלסת. אני מרגיש כאילו השיניים הקדמיות התרחקו קדימה מיתר השיניים ונפגע לי הדיבור והאכילה. אין לי חיכוך עם הלסת התחתונה. האם זה יסתדר כאשר ישימו לי השלמה של כל הלסת? אני נורא מודאג ופוחד שנעשה נזק

שלום איתי לא ברור על פי התאור שלך מה מטרת הטיפול וכיצד תכננו להזיז לך את השיניים. הייתי פונה לרופא המטפל לקבל הבהרה לשינוי שנוצר. אני מקווה שמטפל בך אורתודונט מומחה שיוכל להסביר לך את השינויים הצפויים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים