מה עושים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

16/11/2015 | 15:33 | מאת: רון

אני מאוד לחוץ שמו לי סמכים בלסת העליונה לפני כשבוע ימים ומאז הדיבור שלי לא תקין הפך למצחיק אפילו ואני לא יודע אם זה עניין של הרגל וכמה זמן זה לוקח גם כשאני אוכל מצטבר לי הרבה רוק בפה וזה מביך מאוד אני לא יודע מה עושים. אודה על תגובתך

שלום רון בדרך כלל לוקח שבוע עד שבועיים להסתגל למיכשור. עודף הרוק יעבור מהר. גם ההרגשה של הקושי בדיבור תעבור. לגבי הגיינת הפה והאוכל, תצטרך להקפיד לצחצח יותר פעמים, ורצוי לאחר כל ארוחה. תחשוב על החיוך בסוף הדרך ותהנה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים