יישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

15/11/2015 | 21:41 | מאת: בר

שלום. אני בת 22 והיה לי בעבר גשר ליישור שיניים. בלסת התחתונה באמצע עם הזמן התעקמו לי 3 שיניים. רציתי לדעת מה ניתן לעשות על מנת ליישרן. האם אפשרי לשים קוביות גשר רק על השלוש שיניים ? ומה המחיר בערך? תודה :)

שלום בר כאשר מיישרים שלוש שיניים עקומות יש צורך להאחז גם בשיניים האחרות. ישנן מספר טכניקות. פלטות שקופות - אינויזלין, סמכים שקופים מחרסינה וגם סמכים המודבקים מהצד הפנימי של השיניים- לינגואל. כמובן לכל טכניקה יתרונות אחרים ועלויות שונות. עליך ללכת ליעוץ אצל אורתודנט מומחה כדי לעבור בדיקה ולהבין כיצד ניתן לעזור לך. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים