קיבוע וחריקת שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

07/11/2015 | 23:31 | מאת: אלונה

שלום, לאחר שהורידו לי את הגשר , התחלתי לחרוק שיניים ולהדק לסתות בלילה, מה שגרם לשחיקת שיניים ונסיגת חניכיים. רופאת שיניים שלי המליצה על סד לילה, מה שעשיתי לפי המלצתה, לאחר חודשיים של הרכבת הסד בלילה שמתי לב שיש לי רווח קטן בין השיניים. הלכתי לאורטודנט שלי והוא אמר שהסד שבר את הקיבוע ולכן יש רווח. לטענתו אין פתרון לשמירה על שיניים ישרות וגם פתרון לחריקת שיניים. מה שמאוד מעציב, האם עליי לבחור מה יותר חשוב לי? שיניים ישרות או לא שחוקות? אני אובדת עצות

שלום אלונה קיימת האפשרות להכין פלטה שתשמש כסד אחורי וגם תשמור על יישור השיניים. תבקשי שיכינו לך פלטה עם הרמת מנשך אחורית. הרמת מנשך דקה. הקשת שבפלטה באזור הקדמי תשמור על יישור השיניים והרמת המנשך תמנע את השחיקה. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים