שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

03/11/2015 | 20:10 | מאת: שירה

ואודה על תשובה כנה (: איך היית מרגיש לו לקוח שלך היה מטיל ספק בהצעת טיפול שנתת לו ומבקש חוות דעת שנייה ? לחילופין לו היית שם עצמך בנעליו, מה היית עושה ? לעיתים מרחף הפחד שרופאי שיניים מעודדים טיפולים שהם לא מחויבי המציאות... אזי מהי הדרך להתמודד עם כך ?

שלום שירה אפשר בהחלט לקבל חוות דעת שניה על תוכנית טיפול. חשוב שתהיה כמיה טובה בין המתרפא וההורים לבין האורתודונט. הצגת הבעיה ודרך הטיפול צריכים להתקבל באופן חיובי עם אמונה מלאה בדרך. ספקות לגבי הרופא והדרך יקרינו צל לאורך כל הטיפול ואזי גם על התוצאה. קבלת דעה נוספת לגבי הבעיה האורתודונטית או לחילופין זיהוי הבעיה מראש על ידי רופא השיניים המשפחתי יכולים למנוע ספקות לגבי השאלה האם צריך לטפל. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים