קידום לסת עליונה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

29/09/2015 | 12:27 | מאת: ניק

שלום. רציתי לדעת מהו המרחק המקסימלי שאפשר לקדם את הלסת העליונה בניתוח הזזת הלסת הנפוץ. והאם ניתן לקבל תוצאות יותר טובות בקידום לסת בשיטת, דיסטרקשן אוסטאוגנזיס distraction osteogenesis ? (הפורום של האורטוגנטיה לא יהיה פעיל עד ה-10.10 לכן אני שואל כאן בפורום אורטודונטיה)

שלום ניק מרחק הזזה של כ 8-10 ממ של לסת אחת הם טווח סביר לטיפול אורתודונטי כירורגי ללא בעיות חריגות. דיסטרקשן אוסטאוגנזיז לא אמור לתת תוצאה טובה יותר אלה דרך אחרת להגיע לשינוי. בברכה ד"ר צור

08/10/2015 | 11:44 | מאת: ניק

עזרת לי מאד!

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים