פלטות שקופות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

31/08/2015 | 13:13 | מאת: מעיין

קראתי בפורום כשלהו שמישהי כתבה שלאחר שימוש קצר בפלטות שקופות לצורך הליך ליישור ישניים היא נותרה לאורך שנים עם רגישות בשיניים. האם תופעה כזו של רגישות בשיניים באופן קבוע היא סיכון מוכר של השימוש בפלטות שקופות להבדיל מסמכים רגילים? אני עצמי אמורה להתחיל יישור ישניים קצר בפלטות כאלו ודבריה גרמו לי חשש.. תודה רבה

שלום מעיין טיפול בטכניקת אינויזלין לא אמור לגרום לרגישות שונה או מוגברת מרגישות של תזוזת שיניים עם סמכים. דווקא בטכניקה זו התנועה יכולה להיות יותר מדודה ומבוקרת בכל שלב בטיפולוהמטופלים אינם מדווחים על רגישות גבוהה. אינני יכול להתייחס למקרה ספציפי שקראת עליו ואני מסתמך על תאורי הספרות המקצועית ונסיוני הרב בטיפול בטכניקה זו. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים