ישור שיניים וצפיפות בפה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

30/08/2015 | 17:52 | מאת: אילנה

ביתי בת 14 נמצאת בתהליך של ישור שיניים . בתחילת התהליך עשו לה הרחבת לסת. אין לה מקום בפה וחייבים לעקור 4 שיניים 2 עליונות ו2 תחתונות. האם זה מקובל כשאין מקום בפה? היא כבר שנתיים עם הברזלים בפה. קצת מטריד ש4 שיניים בריאות אמורות להיעקר אנא דעתך המקצועית

שלום אילנה באופן כללי ישנם מקרים שאין מספיק מקום בפה לכל השיניים וכמות הצפיפות גדולה מרוחב שן , למעלה מ 8 ממ בכל אחת מקשתות השיניים,וצריך לעקור ארבע שיניים , ומקרים שבהם יצירת המקום יכולה להחמיר את מראה אסתטיקת הפה והשפתיים שגם בהם צריך לעקור שיניים. אינני מכיר כמובן את המקרה הספציפי הנ"ל אבל אם הוא עונה על אחד מהתיאורים הנל אז אכן יש צורך לעקור. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים