קיבוע שנפל

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

28/08/2015 | 18:44 | מאת: אבי

שלום אני עברתי טיפול ליישור שיניים וסיימתי אותו לפני שנתיים והאורתודנט שם לי קיבוע בשיניים למטה והקיבוע השתחרר מהשן הקידמית והיא זזה החוצה מיד הלכתי לאורתודנט והוא חיבר לי את הקיבוע חזרה ובגלל שנוצר רווח בגלל שהשן זזה הוא דחף הרבה דבק במקום ועכשיו השן נשארת באותו מצב עקום ואני שמעתי שבמקרה כזה יש פתרון אחר שאפשר אפילו בלי קוביות להפעיל לחץ על המקום ולהחזיר את השן למקומה רציתי לדעת אם זה נכון ואם לא האם יש פתרון אחר להחזיר את השן למקום בתודה מראש

שלום אבי אפשר להחזיר השן למקומה במספר דרכים. הדרך הפשוטה הינה עם פלטה למספר שבועות. להערכתי אם תבקשי מהרופא לטפל ולהחזיר את השן הוא יבחר לך את הדרך שלהערכתו היא יעילה ונוחה .צריך להבין שהטיפול דורש מאמץ ויתכן גם תשלום. לאחר החזרה לקבעה מחדש. בברכה. ד"ר צור

04/09/2015 | 00:51 | מאת: אבי

שלום דוקטור אני מבין מה שאתה אומר הבעיה היא שביקשתי מהאורתודנט שיחזיר את השן והוא אמר לי שזה בסדר ככה אבל לי זה לא מספיק טוב ולי יש חבר שהיה מטופל אצלך וקרה לו אותו דבר שנפל לו הקיבוע וזזו לו שני השיניים התחתונות והוא אמר שאתה לחצת לו על השיניים עם האצבעות שלך כמה דקות עד שהשיניים חזרו למקום ואז הדבקת לו שוב את הקיבוע ואני רוצה שאתה תעשה לי את זה גם והתקשרתי למרפאה והמזכירה אמרה לי שאני צריך לבא ואתה תראה ותחליט ורציתי לדעת האם יש לי למה לבא האם אתה מסכים לעשות לי את הטיפול הזה למרות שלא עברתי את היישור שיניים אצלך כי האורתודנט שלי כמו שאמרתי אומר שזה טוב בתודה מראש

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים