נפילת דבק מקיבוע

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

22/08/2015 | 16:16 | מאת: אריה

שלום, אני נמצא בחופשה בתאילנד עם בתי בת ה-17. הבוקר במהלך ארוחה נפל דבק מאחת השיניים (חוט קיבוע). היא סיימה את יישור השיניים לפני מספר שנים. היא מאוד בלחץ מהאפשרות שהשיניים יזוזו עד שנחזור לארץ בעוד 8 ימים. כיצד ניתן להרגיע אותה והאם החשש שלה הוא ממשי? תודה

שלום אריה אחרי מספר שנים שעברו מזמן הטיפול השיניים אינן זזות מהר. אפשר להמתין לחזרה לארץ סליחה על התשובה המאוחרת. הייתי בעצמי בחופש. בברכה ד"ר צוא

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים