אינויזילין- ניקוי .

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

20/08/2015 | 20:20 | מאת: שיר

שלום, התחלתי להשתמש בפלטות השקופות הניתנות להסרה לפני בערך כשבוע וחצי. אני מצחצחת את השיניים אחרי כל ארוחה עם משחת שיניים קולגייט. ואת הפלטות מצחצחת פעמיים ביום עם סבון ידיים בוקר וערב לפי הוראות המרפאה. הפלטות התחילו להצהיב מאוד ביומיים האחרונים. התקשרתי למרפאה ואמרו לי להשרות אותם בחומץ כ30 דקות ולשטוף שוב עם סבון וזה אמור לרדת. אך זה לא הועיל והפלטות נורא צהובות ויש לי עדיין כשבועיים בערך עד להחלפת הסמכים הבאים שלי. מה לעשות? לא רוצה שיראו צהוב מרחוק אלא שקוף כאמור לבן. איך לנקות ולהסיר את הצהוב? צריכה עזרה. תודה!

שלום שיר כאשר הפלטה מצהיבה כבר קשה מאוד להחזיר לה את הלובן.בדרך כלל מחליפים את הפלטות כל שבועיים כך שבפלטה הבאה תקפידי יותר על הנקיון , לא לשתות אתה משקה עם צבע חזק כמו קפה או תה, לא לעשן, לא רוטב קרי. חוץ מהדברים שצינתי תהני מהחיים... בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים