טיפול לישור שיניים מבלי שיראו

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

24/12/2009 | 18:08 | מאת: דניאל

אני בת 25 ונושא החיוך הלא יפה שלי מאד מפריע לי. מצד שני, קשה לי עם המחשבה של "הברזלים " על השיניים. האם אפשר לעשות טיפול כך, שהשינוי יתבצע בלי לראות את הברזלים?

28/12/2009 | 23:36 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום דניאל האסתטיקה בטיפול אורתודונטי למבוגרים מפותחת. קיימות שיטות וטכנולוגיות מפותחות בעזרתן "לא רואים" את הטיפול ובהחלט רואים תוצאות. הכוונה למכשור פנימיולשיטות כדוגמת שימוש בפלטות שקופות. אני בטוחה שמקרב המומחים לאורתודונטיה תמצא כאלה המתתמחים בטיפול במבוגרים והם בודאי יציגו לך את המענה המתאים.

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים