שן שגדלה מאחורי שני חלב לא מתנדנדות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

02/06/2015 | 21:32 | מאת: דנה

הבן שלי כמעט בן 7. נפלה לו בינתיים שן אחת (קדמית תחתונה). עכשיו גדלה שן גדולה מאוד מאחורי השיניים הקידמיות התחתונות. השן החדשה החלה כבר לצאת, אך אני לא רואה שאף שן באזור מתנדנדת. האם זהו מצב רגיל? האם לגשת ליעוץ אורתודנטי למרות גילו הצעיר?

שלום. רצוי לגשת ליעוץ אורתודונטי. הרופא יבדוק האם יש ספיגה של שורש השן החלבית שאמורה לנשור. במידה ואין ספיגה יתכן ויומלץ לעקור אותה כדי למנוע התעקמות והצטופפות של השיניים שבוקעות. לשן הקבועה רצוי לבקוע ישר למקומה הטבעי . בברכה. דר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים