שיניים שישיות לסת תחתונה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

21/04/2024 | 08:57 | מאת: אנונימי

שלום, הרופא הדביק לי גשר לסת עליונה כולל שיניים שישיות לא כןלל שביעיות. למטה עקרו לי 2 שיניים רביעיות מכל צד ולכן הדביקו לי למטה חמש קוביות מכל צד כלומר בגלל שאין את השיניים שעקרו אז לא הדביקו קוביות עליהן, השאלה אי אפשר אז להדביק קוביות על השיניים השישיות שאין עליהם קוביות? גם על שביעיות אין קוביות למטה.

שלום הרופא מחליט האם צריך להדביק סמכים גם על השבעיות. במידה ויש צורך ניתן להוסיף בהמשך הפגישות של הטיפול. לא חובה להדביקם בפגישה הראשונה גם אם בהמשך יש כוונה להדביק. בברכה ד"ר צור

25/04/2024 | 08:02 | מאת: אנונימי

התשובה הנ״ל רלוונטית גם לשיניים השישיות ?

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים