חשיפת חניכיים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

08/05/2015 | 22:15 | מאת: שומשום

לבת שלי,בת 10.5 יש פה קטן מאוד.ממתינים לאישור להתחלת יישור שיניים.עדיין לא כל השיניים צמחו.הבעיה שיש לה חשיפת חניכיים בלסת העליונה.האם היישור שיניים ישפר את זה או שזה עניין של מבנה ויישאר כל גם לאחר היישור?

שלום בעיית חשיפת ניתנת לשיפור בתהליך טיפול אורתודונטי. ישנת מכשירים המבצעים תנועת הזזה של השיניים באופן שמקטין את חשיפת החניכיים. חשוב לנצל את תקופת הגדילה לשינויים אלה. בנוסף למכשירים השיגרתיים קיימת גם טכניקה של שתלים אורתודונטים(פינים קטנים), העוזרת להקטין את חשיפת החניכיים. שתלים אלה מאפשרים שינוי ברמה גבוהה מהדרך השיגרתית.טיפלתי במקרים רבים באופן זה והשינוי דרמתי. חפשי על כך באינטרנט ואחכ תשאלי את האורתודונט המומחה שתגיעי אליו. בברכה, ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים