אורטודנטיה והשתלות ילדה בת 11

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

07/02/2024 | 14:46 | מאת: רועי

ילדה בת 11 חוסר מולד בשתי שיניים חותכות קדמיות כרגע נוצר מצב שהשיניים האחרות כיסו על הרווח תזוזה קלה של הלסת ימינה. לאחר התייעצות עם 3 אורתודנטים הומלץ לנו: 1.	לרווח את השיניים + גשר מרילנד 2.	לצמצם את הרווח אשמח לקבל יתרונות / חסרונות עבור שתי סוגי הטיפולים יתרונות / חסרונות על גשר מרילנד

שלום ריווח המקום יכול לתת קשת שיניים רחבה יותר ושלמות של כל השיניים. מצד שני הריווח מחייב שיקום או עם שתלים או גשר מרחלנד. שני סוגי השיקום יכולים לתת מענה אסתטי יפה אבל מחייבים תחזוקה כל החיים. אין שיחזור שהוא חד פעמי לתמיד ולא יכולות להיות בו בעיות. במידה וניתן לסגור הרווח ולקבל תוצאה אסתטית וסיגרית טובה זו בד"כ תהיה העדיפות הראשונה. גשר מרילנד העשוי חרסינה מודבק לשן אחת עם כנף מהצד הפנימי של השיניים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים