סד לילה לאחר הורדת גשר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

04/12/2023 | 17:51 | מאת: לביא

שלום סיימתי לפני כחודשיים טיפול אורתודונטי. הרופא שלי שם לי קיבוע מתכתי מאחורי השיניים. כששאלתי אותו האם אניצריך גם סד לילה בנוסף, הוא אמר שלא ורק קיבוע מתכתי מספיק- האם זה נכון ולא חובה סד לילה? התוצאות יישמרו גם כך? כיוון שרוב האנשים שאני מכיר הם קיבלו גם סד לילה וגם עם קיבוע מתכתי..

שלום לביא ניתן לבצע שמירת מצב באופנים שונים. אפשר על ידי קיבוע,פלטה או שניהם. הרופא מחליט בהתאם לטיפול שנעזה מה הדרך הנכונה. ישנם מצבים שעדיף רק אחד מהם. זה גם יכול להיות תלוי בגישה של הרופא. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים