מודאג לגבי תהליך ישור השיניים שלי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

02/12/2023 | 18:35 | מאת: שלומי

שלום. אני מטופל אצל רופא שיניים שאני קצת חושש ממנו עשיתי אצלו גשר שיניים שקוף (הכוונה לא פלטות אלא לא צבעוני) ושילמתי לו הכל מראש. שתי דברים - לפעמים הוא עושה לי עם המקדח ואני מרגיש שהוא קוצץ/מנסר לי את השיניים וכשאני שואל אותו הוא אומר לי שזה רק את הגשר אבל אני הסתכלתי במראה היום ואני רואה שהשן שלי יותר קצרה שזה מדאיג אותי דבר שני איך מורידים גשר הוא אומר שמורדים את זה עם פטיש כזה שצריך לשבור את זה על השינים עצמם ולא בדרך קלה ונעימה כמו שראיתי שעושים בסרטונים הוא מקיצר לי את השניים שלפעמים הקוביות נופלות והוא שם אותם מחדש ולגבי ההורדה הוא עשה לי קובייה אחת ואמר שזה עושים עם מלקחיים עד שזה נשבר ועושים את זה אחד אחד ככה זה צריך להיות? אני אשמח להברות לגבי הנושא. תודה.

שלום שלומי סמכים שקופים(קוביות) מורידים אחד אחד עם צבת מיוחדת.זה לא אמור לכאוב. תוכל להתייעץ עם מומחה ליישור שיניים לגבי התהליך עצמו שאתה עובר. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים