יישור שיניים לאחר גשר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

23/10/2023 | 14:05 | מאת: נויה

שלום רב, היה לי גשר לפני כ3 שנים ושמתי פלטה שקופה בנוסף לקיבוע בלסת התחתונה והפסקתי לשים. כעת אני רוצה לשים בחזרה את הפלטות השקופות כדי שהשיניים שלי לא יזוזו בחזרה אך אינני מוצאת אותן. ושמעתי על סד לילה ששומר על קביעות השיניים. האם זה נכון?

שלום נויה סד לילה וקשתית שקופה הם דבר דומה מבחינת האחיזה של השיניים.ההבדל העקרי הינו בעובי החומר שממנו עשויה הקשתית. כמו כן הסד מתוכנן גם באופן שימנע שחיקה של השיניים. תגשי לרופא שטיפל בך כדי להחליט האם צריך קשתית רגילה או קשתי עבה כמו סד לילה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים