שן הפוכה - שצומחת על הצד

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

14/09/2023 | 20:54 | מאת: שרית

חזרנו מרופא שיניים עם ילדה בת 10. הוא ראה ששן חדשה צומחת על הצד (מוטה ב 90 מעלות). הוא אומר שאורתודנט יטפל בזה כחלק מישור שיניים עתידי. האם יש עדיפות לטפל כל עוד השן צומחת (היא עוד חצי בפנים) או ניתן להמתין לטיפול כולל? איזה סוג טיפול עוזר להטות שן ב 90 מעלות? תודה רבה!

שלום שרית הייתי ממליץ שתגיעי בשלב הזה ליעוץ אצל מומחה לאורתודונטיה. הוא יחליט האם ניתן או צריך לבצע שלב ראשוני כלשהו עכשיו או להמתין לעיתוי מאוחר יותר. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים