כשאתם עושים טיפולים כדי לקדם את הלסת העליונה קדימה זה דרך התפר TPS?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

20/06/2023 | 09:19 | מאת: אביב

היי, שאלה, כשאתם משתמשים ברסן או במשהו אחר במצב שאתם מוציאים את הלסת העליונה קדימה האם אתם עצם פותחים ומאריכים את תפר הTPS- transverse palatine suture, כלומר כמו שעושים הרחבת לסת עליונה עם mse לתפר של median palatine suture? כלומר בסוף כדי לקדם את הלסת העליונה אתם פשוט יוצרים רווח בתפר של הTPS?

שלום יש פעילות בכל הסוטורות שמקיפות את המקסילה. גם הקדמיות וגם האחוריות בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים