פלטה פנימית בחניכיים עליונות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

24/05/2023 | 19:05 | מאת: יוסי

דר שלום אני בתחילת הכנה אןרתודונטית לפני ניתוח אורתוגנטי. הבעיה פחות ביישור שיניים ויותר מתבטאת בזה שהשיניים הטוחנות והקדמיות אינן בקו אחד וכשהקדמיות נוגעות יש רווח בין הטוחנות. המטרה של הטיפול שהטוחנות יבקעו כדי שיהיו במישור אחד עם הקדמיות. לפני כשבועיים התקינו קוביות בשיניים תחתונות ובעליונות שמו רק התקן בחניכיים עליונות שמפריע בדיבור ובאכילה כי הלשון נבלמת בהתקן. האם יש הערכה גסה כמה זמן נשארים עם ההתקן הנל

שלום יוסי אני לא יודע איזה התקן הרכיבו לך ומה מטרתו ולכן עליך לשאול את הרופא המטפל. שיהיה לך בהצלחה בטיפול בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים