רווחים בפועל בפלטות אינוויזיליין

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

19/05/2023 | 15:14 | מאת: יוסי

לצערי יש לי רווח קטן בשיניים העליונות ואני לא מצליח ליישר לגמרי. הציעו לי לעיסה אבל גם כאן זה לא מתיישב פרפקט ואני לא רוצה ללעוס בחוזקה כי השיניים זזות ומאוד עדינות ואני חושש שרק אפגע בהם. השאלה שלי האם זה יכול לפגוע בתוצאה הסופית? ואם כן - האם הפגיעה תהיה מצומצמת לאותן שיניים או לכל השיניים בפה?

שלום יוסי מטרת הלחץ של נשיכה לגרום לקשתית להכנס עד הסוף. במידה והפער גדול לעיתים צריך לבצע סריקה ולהכין קשתיות נוספות. אם הפער קטן מאוד הנשיכה יעילה. צריך להשתדל לא להגיע לכאב גדול אלא לחץ קטן. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים