שלום אשמח לתשובתך המקצועית

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

14/05/2023 | 18:28 | מאת: יובל

דוקטור ממש מתלבטת ישלי קיבוע כמובן עשיתי לפני כמה שנים גשר ובשנתיים הראשונות שמתי פלטה ללילה עכשיו הפסקתי לאחר מכן האם כדאי לחזור ולעשות חדשה ללמעלה ללילה או שאם אני אחרי כמה שנים אין צורך? אולי אני שנתיים כבר בלי הפלטה

שלום יובל בהנחה שאת כבר שנתיים בלי פלטה והקיבוע תקין השינוי העתידי הצפוי קטן אלא אם הקיבוע יתעוות או ישבר. טוב שיש פלטה באופן כללי כך שניתן לשים לילה בשבוע ולהרגיש אם יש לחץ חדש ונטיה לשינוי. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים