שלום דוקטור עברתי יישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

14/04/2023 | 14:25 | מאת: גילעד

עברתי יישור שיניים לפני 5 שנים ישלי קיבוע מתכת הקפדתי על הפלטה רק בשנה שנתיים הראשונות איבדתי אותה יש חשיבות להמשיך עם הפלטה או שמספיק שנה שנתיים הראשונות הפלטה לא עולה על התחתונה בגלל שאני מהדק שיניים גם כשאני קם בבוקר אני מרגיש כאילו השיניים יוצאות מהמקום שאני דוחף את השיניים קדימה עם השיניים ואני מפחד שלא מעקם אותם התנועה של ההידוק והחיכוך שיניים מזיזים אותם מהמקום?

שלום גלעד. הקיבוע נותן ביטחון במיוחד לאזור הקדמי. השאלה מה היתה מטרת הפלטה לטווח הארוך.לפעמים אין משמעות ולעיתים חשוב. קשת השיניים באזור האחורי נוטה להתכווץ ולפעמים שיני בינה בוקעות ודוחפות. במצב זה רצוי להתייעץ עם האורתודונט שטיפל. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים